Web Tabanlı CSGO Hilesi!

CSGO oyunu milyonlarca oyuncu tarafından Türkiye'nin, dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) oyunu için Google'da arama yaptığınızda binlerce hatta belki de milyonlarca CSGO hilesine
ulaşmanız mümkün. Sektör içerisinde her hile sağlayıcısının kendine özgü özellikleri, destek sistemi, web sitesi, yazılımı mevcut. Bu kadar varyasyona sahip bir sektörde neden OneShot Premium'u tercih etmelisiniz?

OneShot Premium olarak sektörde bulunan ilk ve tek web tabanlı CSGO hilesi sağlayıcısıyız. Evet, doğru duydunuz; web tabanlı csgo hilesi!

OneShot Premium aracılığı ile tüm hile özelliklerinizi, skin changer özelliklerinizi web sitemiz üzerinde bulunan menü aracılığıyla değiştirebilirsiniz. Değişimleriniz anlık olarak oyun içerisinde aktif olmaktadır.

Oyun içerisinde herhangi bir konfigürasyon menüsü olmadığı için VAC vb. anti hile sistemleri tarafından csgo hilemizin tespit edilmesi imkansızdır. Ek olarak aynı şekilde oyun içerisinde herhangi bir hile menüsü olmadığı
için FPS konusunda da çok ciddi şekilde bir artış gözlemleyebileceksiniz...

%100 VAC ban koruması, tüm ayarların web üzerinden yapılması, 7/24 destek sistemi, gelişmiş web sitesi, üye profil sistemi ile Türkiye'de ve hatta dünyada ilk ve tek olarak bir çok yeniliğe imzamızı atmaya devam ediyoruz!

CSGO hile satın almak için tıklayarak fiyatlarımıza göz
atabilirsiniz.

14 Ağustos 02:16
0