CSGO Hile Sponsorluk

CSGO Türkiye'nin en çok izlenilen YouTube oyun içerikleri arasındadır. İşin içine bir de CSGO hileleri girdiği zaman YouTube videolarına olan ilgi ve tıklanma artıyor.
CSGO hile içeriği YouTube içerisinde çok zengin olarak kullanılmaya başlandı. Binbir farklı hile ile, binbir farklı hile türü ile, binbir farklı video içeriği ile her gün yeni CSGO hile videolarına denk gelmekteyiz.

Peki nedir YouTube'da CSGO hile videolarının olayı?

Bir çok YouTuber'ın CSGO hile videoları çekmesinin sebebi video içerisinde kullandığı csgo hile yazılımını tanıtıyor olmasıdır. Hile üreticisi ile video çeken kişi arasında oluşan sponsorluk bağı ile, video çeken kişi
videolarına devam ettikçe hile üreticisi video çeken kişiye ücretsiz olarak hile tanımlar. Bu sayede hem hile üreticisi sosyal medya üzerinden elde etmek istediği reklamı yapar hem de videoyu çeken kişi hem bedava hile sahibi olur
hem YouTube içerikleri ile hit ve popülerite kazanır.

CSGO hileleri, aimbot, wallhack, skin changer, bunnyhop gibi ekstra avantajlar sağlayarak video çeken kişiyi oyunda öne geçirir.

OneShot Premium olarak bizler de YouTube ağını çok önemsiyoruz ve sponsor olarak dijital medyada bizi temsil edebilecek oyuncular arıyoruz.
OneShot Premium her konuda farkını ortaya koyduğu gibi hile yazılımımız konusunda da Türkiye'de ki hatta dünyada ki ilk ve tek web tabanlı csgo hilesi hizmetini müşterilerimize sunuyoruz.
OneShot Premium csgo hile sponsorluğu için tarafımızla "DESTEK" sistemi aracılığıyla iletişime geçmeniz yeterlidir.

16 Ağustos 05:04
0